Izvor:
03.07.2016 u 03:28
0

VILA SE TRESE KAO DA JE ZEMLJOTRES: Vesna nasrnula na ZMAJA, a za sve je kriva MIRJANA!

Burno veče u vili ,,Parova'' ne jenjava. Posle svađe učesnica sa Gasttozzom i Zoricom, došlo je do prepirke između Vesne i Zmaja. Naime, Vesna se zaklela u sina da joj je Zmaj ispričao da je Mirjana imala seks sa poznatim pevačem.

Kunem se u sina da mi je Zmaj rekao da je Mirjana imala seks sa Hasanom Dudićem u toaletu – rekla je Vesna. Zamaj je to kategorički porekao i ispričao da ona samo želi da ga posvađa sa Mirjanom.

– Lažeš vračaro, nećeš me rastaviti od Mirjane. Kuneš se u sina a lažeš,užas – rekao je Zamaj. Ovaj Grahovčeva izjava je razljutila Vesnu toliko da je nasrnula na njega, a ostali takmičari su je smirivali.

Inače, Mirjana je rekla da se nikakv seks sa Hasanonom nije dogodio i da nikada nije prevarila svoga dečka Nenu.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter