Izvor:
03.07.2016 u 20:48
0

RASKRINKANA: Procurela istina o Zorici Dukić i…!

Tokom današnjeg nedeljnog ručka voditeljka Jelena Petković prenela je čestitke Zorici zbog prvog mesta na tabeli od njenih fanova, pa se Dukićeva zahvalila svojim Draguljicima.

Hvala puno svima, mada meni ništa ne predstavlja tabela. Pozdrav za sve Draguljice i Butikovce i za moje prijaltelje i rodbinu. Mama, vidimo se za koji dan– rekla je Zorica.

S obzirom na to da je pre neki dan nastao problem oko toga da li Zorica Dukić govori istinu ili ne, voditeljka Petković je prenela poruku od Ivone.

Moram da kažem da se oglasila Ivona oko cele one frke i da je rekla da Zorica Dukić za mnoge stvari što je govorila su istina– dodala je voditeljka.

Dukićeva se zahvalila i prenela pozdrave nekadašnjoj učesnici Ivoni.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter