Izvor:
05.07.2016 u 22:20
0

VRIŠTALA KADA JE VIDELA REZULTAT: Dalila radila test za trudnoću, evo da li će dobiti bebu!

Dalila Moreno zatražila je test za trudnoću od produkcije kako bi proverila da li je trudna, međutim kada je videla da je negativan, ona se veoma razočarala.

Biće dece – tešio ju je Mladen. Na ovo je reagovala Zorica Dukić, koja je Dalili rekla:

Mladen je ovih dana, dok je sa tobom u vezi imao sesk sa još jednom devojkom u vili. Priznao mi je to posle "Parografa". One koje te najviše teše i grle, među njima treba da tražiš devojku koja ti je bila sa Mladenom – rekla je ona.

Dalila je počela da plače i tražila da joj se kaže ko je u pitanju, ali niko se nije izjašnjavao. Kada je Zorica rekla da većina za stolom zna istinu, ali ne želi da joj kaže, Dalila je vikala na Gasttozzovu devojku:

Zla si, jer tebi niko neće da napravi dete. Nenadova majka ne može očima da te gleda, rekla mi je. Zbog toga si u stanju da izmišljaš priče – otresito je vikala Dalila.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter