Izvor:
22.11.2017 u 06:54
0

NEVEROVATNA SLUČAJNOST: Evo šta je zajedničko Ivanu i gostu emisije „Ispovesti“!

Dejan Stojanović je otvoreno govorio o svom problemu sa porodicom, a Ivan Marinković se dosetio jednog detalja i postavio pitanje gostu emisije "Ispovesti".

Ivan je pitao Dejana, s obzirom na to da je iz Kučeva, da li poznaje jednog čoveka iz tog mesta, a on je šokirao sve odgovorom:

– Upravo njegov otac zastupa moju bivšu suprugu – rekao je Dejan.

Njih dvojica su se rukovali, a potom je Ivan pojasnio:

– Taj čovek je prevario mene i moju bivšu ženu za kredit. To je najveći prevarant kog sam ja video. Pričao sam i raniej o tome. Šatro nam je sredio kredit, radio je u ozbiljnoj kompaniji. Sredio je još 50 kredita, a niko nije plažćao kredite, već samo Goca i ja. Potom nas je banka zvala na privatan razgovor i rekli nam da refinansiramo kredit u drugu banku – rekao je Ivan, a Đus nije bio zainteresovan za ovu priču i poručio mu da sedne, jer svaku situaciju u vili okrene na svoju priču.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter