Izvor:
22.11.2017 u 09:04
0

SANDŽI ZGRANULA SVE: Zbog nje sam izgubila BLIZANCE, a onda je usledila BRUTALNA OSVETA!

Sandži svojom pričom ne prestaje da šokira svoje cimere u vili "Parova".

Ona je otkrila da je dok je njen muž bio živ izgubila blizance.

– Jedna devojka pretila je mom suprugu i meni. To je mene toliko dotuklo da sam završila u bolnici. Od stresa sam pobacila i ostala bez blizanaca – rekla je Sandži, a potom je krenula u osvetu.

– Rekla sam da je ona gotova nakon ovoga što mi se desilo. To sam i uradila, upala sam joj u kuću, pružila mi je ruku, ja sam joj samo rekla, "Je l' ti to meni pružaš ruku?", prebila je i ošišala na ćelo – rekla je Sandži i šokirala sve u vili "Parova".

Zbog ovog incidenta, Sandži je privedena, dobila je uslovnu kaznu od pet godina, koja se kasnije zbog njene trudnoće smanjila na dve i po.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter