Izvor:
07.07.2016 u 00:48
0

U OBRAZ ILI U USTA? Ovako je izgledao POLJUBAC Ružice i Gasttozza dok je Zorica spavala! (FOTO)

Jutros se u "Jutarnjoj kafici" desilo nešto neočekivano!

Iako je Gasttozz razočaran Ružicom jer, kako je tvrdio, nije bila iskrena dok su bili u kratkoj emotivnoj vezi, njih dvoje su se jutros poljubili i to pred svima!

Naime, Ružica je spremala doručak koji je na kraju podelila sa Nenadom. On joj je prišao, poljubio je i zahvalio se, a ona se nasmejala i sela na stolicu. Deluje da ju je poljubio u obraz, mada se najbolje ne vidi. Svi su ih pogledali sa osmehom, a neko je i prokomentarisao "Šta to bi?".

Zorica je u međuvremenu spavala jer nije mogla da s eprobudi za kaficu, tako da je ovaj poljubac propustila, a da li joj je neko preneo šta se desilo, ne znamo. U svakom slučaju, izgleda da su Ružica i Gastotzz mnogo opušteniji kada Dukićeva nije tu, pa bi se možda i obistinilo ono što je Veljkovićeva rekla, a to je da bi ona i Marinković ostali zajedno samo da je Zorica ušla u rijaliti koji dan kasnije.

Šta vi mislite? Pogledajte fotografiju iz emisije na kojoj se ljube:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter