Izvor:
07.07.2016 u 01:20
0

NE ODUSTAJE OD NJEGA: Jelena pozvala ljude da GLASAJU za učesnika kojeg i dalje voli!

Iako je atraktivna Jelena Krunić napustila zabavno – humoristički program "Parovi", ona je veoma aktivna na društvenim mrežama na kojima komentariše pojedine učesnike i daje im podršku.

Poznato je da je sa Brendonom bila u odličnim odnosima, stoga i ne čudi što upravo njega podržava. Jelena je glasala za Radonića i pozvala sve ljude koji nju podržavaju da glasaju za Brendona kojeg voli i koji je bio uz nju kad joj je najviše trebao. Ipak, pored njega, ona podržava i Gocu, Ružicu i Macu Diskreciju. Ali, samo jedan je pobednik, tako da ćemo za dva dana videti kome će gledaoci biti naklonjeni i koga će "krunisati".

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Jelena Krunić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter