Izvor:
07.07.2016 u 14:31
0

RUŽICA ĆE BITI PONOSNA: Miljana SMRŠALA, nećete verovati kako izgleda! (FOTO)

Bivša učesnica Miljana Kulić definitivno je ostavila pečat svojim učešćem u zabavno – humorističkom programu "Parovi". Kada je izašla, za njom su mnogi plakali, a najviše Ružica Veljković koja je nekoliko dana posle Miljaninog izbacivanja bila očajna.

Miljana nije baš aktivna na društvenim mrežama, ali je posle napuštanja vile gostovala u emisiji, zatim se javila učesnicima, a ponekad i postavi poneku fotografiju na Fejsbuk profil.

Tako je sada "okačila" fotku na kojoj je pokazala da je malo smršala. Spremna za leto, Miljana u kratkoj teksas suknji, žutoj majici i žutim sandalama zaista izgleda lepo. Reklo bi se da uživa u spoljnom svetu, a mi joj želimo puno sreće šta god da radi.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Miljana Kulić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter