Izvor:
07.07.2016 u 15:58
0

POD DEJSTVOM ALKOHOLA: Zorica se previše zanela na žurki, pogledajte šta je radila sa Bumbarom! (FOTO)

Sinoć je bila poslednja žurka u rijaliti šou "Parovi", a Zorica Dukić se, reklo bi se, najbolje provela!

Ona i Gasttozz su celo vreme zajendo igrali, grlili se i milovali, a stajali su sa druge strane, sami, a ne na njihovom uobičajenom mestu pored vrata. Oni su želeli da izbegnu Dalilu, Mladena i Marka i uspeli su u tome pošto su se ponašali kao da su sami na zabavi.

Gasttozz je pio špricer, a Zorica belo vino koje je ispijala na cug. Kao muško, ona je nazdravljala i opuštala se, a kasnije im se pridružio i Bumbar sa kojim je popila piće na eks.

Takođe, u jendom trenutku Zorica je uzela mikrofon i kao pevala otvarajući samo usta, dok je u stvari pevač pevao. Gasttozz je podizao, a zatim strasno poljubio. Njih dvoje su se baš opustili, a posebno ona. Pogledajte kako je to izgledalo:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter