Izvor:
07.07.2016 u 16:33
0

KAKVA ZORICA, KAKVI BAKRAČI: Gasttozz priznao da želi SEKS sa Ružicom!

Nenad Marinković Gasttozz je danas u neobaveznom razgovoru priznao da bi bio sa Ružicom Veljković, iako uživa u vezi sa Zoricom Dukić. On je počeo da priča o svojim planovima.

Ja se nadam da će meni da ovo donese popularnost, da ću da radim muziku. Ja da budem političar ne mogu. Jedino to, da mi budu puni nastupi, da putujem, da vidim svet. Ona je došla da se ispromoviše da bi pevala. Ja bih voleo da snimim film, reklamu, da pokažem moje sposobnosti – rekao je Gasttozz i zatim neočekivano dodao:

Bitno mi je da se kresnem sa Ružicom – rekao je on. Da li se Marinković šalio ili je ozbiljan u ovome, ne znamo, ali videćemo šta će biti do samog kraja rijalitija.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter