Izvor:
07.07.2016 u 16:48
0

OGLASIO SE MILOMIR MARIĆ POSLE NAPISA U MEDIJIMA: Konkurencija gubi, pa naručuje priče!

Mada je Nenad Marinković Gasttozz javno u programu rekao da voli svoju devojku Zoricu Dukić, da ju je odvukao od stola da se ne bi dalje raspravljala sa ostalim učesnicima “Parova” i nervirala, a ona potvrdila da je on nju smirivao, a ne tukao, pojavili su se napisi u medijima koji tvrde suprotno.

Tom prilikom, Milomir Marić, glavni urednik Happy televizije i neko ko je u javnosti branio sadržaj “Parova” je kvalifikovan da odobrava nasilje, povodom čega se on oglasio i rekao:

Opšte je poznato Srbiji da, ne samo da osuđujem nasilje nad ženama, nego i svaku ružnu reč ili oštar pogled prema njima, pa sam preneražen da sam upravo za to optužen. I to samo da bi se dokazalo da se u „Parovima“ desilo ono što se nije desilo. Jer je tako, jednostavno, naručeno od tv konkurencije, koja kad gubi, ima pravo da se ljuti – istakao je on.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter