Izvor:
07.07.2016 u 18:05
0

ĆUTALA I VEŠTO KRILA: Zorica Dukić TRUDNA?! (FOTO)

Sinoć se u luksuznoj vili "Parova" svašta desilo. Zorica i Gasttozz su bili zajedno celo vreme, igrali su i ljubili se, a ona je u jednom trenutku "eksirala" sa Bumbarom (više o tome pročitajte OVDE).

No, nešto upadljivije se desilo naočigled svih. Zorica je sinoć na žurki u vili "Parova" pokazala stomačić pevaču Slobodanu Đurkoviću koji je zajedno sa Nadicom Ademov gostovao u emisiji i tako odmah bacila sve gledaoce na razmišljanje da je u drugom stanju.

Zorica mu je pokazala da ćuti i da nikom ništa ne govori, a da li je zaista trudna, ostaje nam da vidimo. Inače, već jednom se digla prašina oko trudnoće, kad je Dukićevoj bilo loše, pa je povraćala. Međutim, ispostavilo se da se prehladila i sl.

Pretpostavljamo da će Nenadu biti drago ako je Zorica zaista trudna, ali ipak ćemo sačekati da se oboje oglase.

HappyTv.
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter