Izvor:
08.07.2016 u 14:57
0

PRODUKCIJA JOŠ JEDNOM ŠOKIRALA: Stiglo obaveštenje za Vesnu, ona PLAKALA kao kiša!

Iako je Vesna Rivas vrištala od sreće kada je čula da se finale najglamuroznijeg rijaliti programa odlaže, ona je u jednom trenutku zaplakala jer se setila da neće provesti Petrovdan sa svojim sinom.

Petrovdan je krsna slava moje pokojne majke. Nadala sam se da ću provesti dan sa Petrom, da odem u crkvu da se ispovedim, pričestim i zapalim sveću. Sine moj, pošto ja neću moći, ljubite majka i moli, idi u crkvu i zapali sveću – rekla je Vesna, a zatim je počela da plače.

Vesna, produkcija ti daje 3 sata da provedeš u petak sa sinom i da odeš do crkve – rekla je Bojana. Rivasova je počela da plače od sreće, a Dalila, Mladen i Marko su joj čestitali.

Promena odluke, Vesna. Ipak je produkcija odlučila da ti ne da 3, nego 6 sati, ali pod uslovom da zapališ sveće za sve učesnike – izgovorila je Bojana, a pojedini učesnici su vrištali.

Bravo, Veco – vikala je Dalila koja je skočila na sto.

Hvala, produkcijo. Divni ste, nemam reči. Hvala što mi izlazite u susret – zahvalila se Vesna.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter