Izvor:
08.07.2016 u 16:46
0

OVAJDILI SE OD UČEŠĆA U „PAROVIMA“: Evo koje učesnice su dobile POSAO na televiziji!

Za mnoge učesnike "Parova" sad je već sasvim izvesno, boravak pred kamerama Hepi televizije daće rezultat!

Ne samo da će dobro zaraditi od honorara, koji nisu zanemarljivi, već će se i uhlebiti.

Prva je probila led Ava Karabatić koja se po izlasku iz vile već oprobala kao voditeljka. Najpre je radila u studiju, a zatim počela da vodi Jutarnji program u „Parovima“, sa glumcima Miomirom Dragićević i Predragom Damjanovićem.

Anđela Lakićević mesecima unazad vodi „Glamur“, emisiju o poznatima, a, trebalo bi da dobije i angažman na drugim projektima, gde će pokazati svoje glumačke sposobnosti.

Mama, mogu da ti kažem da su me zvali u tajnu sobu i dobila sam posao – rekla je Dalila Mujić tokom nedeljnog ručka u telefonskom razgovoru sa majkom.

Nije još poznato šta će Dalila raditi i u kom projektu Hepi televizije, ali je sasvimjasno da je ostavila utisak, kako na javnost, tako i na čelnike televizije.

Podsećamo, Bojana Ristivojević svojevremno je bila učesnica prve sezone „Maldiva“, posle čega je započela voditeljsku karijeru.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter