Izvor:
08.07.2016 u 17:50
0

POLUDELA OD LJUBOMORE: Dalila napravila HAOS na „Maldivima“, ŠČEPALA Mladena i pocepala mu majicu! (VIDEO)

Neverovatan ljubavni par, Dalila Mujić i Mladen Vuletić, tokom svoje ljubavne romanse, prošli su kroz sve faze: od žučnih svađa i teških uvreda, do nestvarnih izliva nežnosti i priča o budućem zajedničkom životu.

U šou programu „Parovi“ danima su bili intimni, nadajući se da će Dalila da zatrudni. Kad je tekst pokazao da trudnoće nema- oboje su plakali. Mladenova vernost, međutim, sinoć je bila na testu.

Pošto su završene nominacije u „Parovima“, produkcija je uputila Mladena Vuletića i Zmaja od Šipova na Maldive. Dok je Zmaj plivao u bazenu, Crnogorac je pio špricer i igrao sa devojkama. Sve to je Dalila gledala na plazmi i sve vreme plakala. Kad joj je produkcija rekla da i ona ide na „Maldive“, jurnula je svom silinom.

Šta radiš to Mladene? Da vidim sad koja sme ovde da igra. Ajde, igrajte – vikala je Dalila i gurala devojke od njega.

Mladen joj je objašnjavao da je nepotrebno ljubomorna, ali ona je skočila na njega i pocepala mu majicu. Plašeći se da Mladen ne regauje burno, utrčalo je obezbeđenje, koje je ljubavni par jedva razdvojilo.

Ubrzo su se njih dvoje vratili u „Parove“, gde je svađa nastavljena.

Idi, ajde, idi da je j..š! Šta čekaš, čeka te devojka! Sram te bilo! – vikala je Dalila.

Hoćeš sad da preskočim zid da odem kod nje? – bio je žustar Mladen.

Idi! – vikala je ona.

On se zatrčao da preskoči zid, ali je Dalila počela da vrišti da se vrati nazad. Ubrzo su bili zagrljeni i ljubili su se.

Ovo je Nina, polaznica muzičkog kampa "Maldivi" sa kojom je Mladen flertovao.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter