Izvor:
08.07.2016 u 20:54
0

POSLE GODINU DANA U „PAROVIMA“: I Brendon dobija POSAO na televiziji?

Ako se izuzme da je izlazio na 18 sati iz vile “Parova”, Branislav Radonić Brendon je apsolutni rekorder u boravku u zatvorenom prostoru, pod kamerama.

On je prošle godine ušao u šou program “Maldivi”, 15 jula, odakle je u septrembru prešao u vilu “Parova”.

Meni će sledeće nedelje, kad bude bilo finale, biti ravno godinu dana u rijalitiju. Ali, mogu da vam kažem da sam jak, ništa mi ne fali. Ja sam Brendon – rekao je ponosno Brendon.

Za razliku od ostalih učesnika Brendon nema ispade, ne krši pravila i prema evidenciji, bio je samo jednom u izolaciji, jer je vređao učesnike. Takmičenje će da napusti s punim honorarom, a ako je suditi po tome da produkcija i zapošljava učesnike rijalitija, nije isključeno da dobije i poslovni angažman.

Ja idem na put, želim da upoznam nove ljude, nove svetove, godinu dana sam sa istim dosadnim ljudima – rekao je Brendon.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter