Izvor:
13.12.2017 u 10:02
0

LETELO PERJE U „PAROVIMA“: Javila se Zorica Dukić i žestoko osudila Perovića! (foto)

"Parograf" Marka Perovića, izazvao je nikad burnije rekacije među gledaocima ovog rijaliti formata.

Učesnik je ovom prilikom priznao da je bio intiman sa trentunim cimerkama, Meom Bond i Mirelom Lapanović, van rijalitija, ali se nikako nije nadao da će eksplicitni snimci sa Mirelom biti obelodanjeni baš u ovoj emisiji.

Kada je shvatila da će snimci seksa biti emitovani naočigled milionskog auditorijuma Hepi televizije, Lapanovićeva je doživela nervni slom.

Ubrzo se uključila bivša učesnica i pobednica prve sezone "Parova", Zorica Dukić, kako bi oštro osudila Perovićev postupak:

– Ne mogu da verujem da postoji toliko smeće od čoveka. Ti ne zaslužuješ da živiš! "Čmarak" je dno dna od muškarca! Prosipaš priču nekog potresenog momka, a dao si snimak pred početka rijalitija. To je bio jedini način da uđeš, kome si ti bitan u "Parovima" – žestoko je osula paljbu Dukićeva.

Sve vesti iz rijalitija "Parovi" čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter