Izvor:
13.12.2017 u 15:02
0

PRAVA SAPUNICA: Posle čitave drame, Mili i Mirela završili u istom krevetu!

Nakon turbulentne večeri u vili "Parova" Mirela Lapanović je završila u istom krevetu sa bivšim partnerom Milutinom Radosavljevićem Milijem.

Njih dvoje su razgovarali o svemu što se dogodilo prethodne noći, a Radosavljević je u jednom trenutku rekao Mireli da je spreman da ponovo ima odnos sa njom.

Učesnica rijalitija je vrištala kada je čulašta joj nudi, a onda je počela da se smeje kada joj je rekao da se poprilično uzbudio.

Podsetimo, Mirela je tokom cele večeri drhatala i jecala po celoj kući nakon što je na plazma televizoru prikazan eksplicitan snimak seksa sa Markom Perovićem.

Nije joj pomoglo ni to što je u vilu ušao njen sadašnji partner Neša.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter