Izvor:
13.01.2018 u 21:50
0

RASPLAKALA SE: Majka joj poručila nešto što nikoga nije ostavilo ravnodušnim!

Tokom popodnevnog veselja u vilu Parova se uključila majka učesnice Jovane Dejić kako bi pozdravila ćerku i pružila joj podršku.

Obzirom da se Jovana jako potresa zbog toga što je odvojena od deteta pa je u par navrata bila i jako emotivna, plačljiva majka joj se sada javila i poručila da ne brine.

Joko volim te vise od celog sveta, dete je dobro bila je malo prehlađena nemoj ništa da brineš sve je u redu– rekla je Jovanina mama

Kako se spekulise dosta o njenom odnosu sa Ivanom Marinkovićem, jer je on u par navrata naglašavao kako mu se ona dopada Jovanina majka je imala komentar za tu priču ali na jako neobičan način.

Naime ćerki je prenela poruku u vezi Ivana kroz tajnu šifru koju je rekla putem nekih formula. Niko nije razumeo ali Jovana jeste. Voditeljka je bila neumoljiva da se jasno kaže šta joj je rekla a ne u šiframa jer će u suprotnom Jovana biti kažnjena sa 300 evra.

Majka se nije dala slomiti pa je kratko odgovorila: – Ova šifra nema cenu

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter