OTKRIVENA TAJNA PORUKA: Ivan Marinković ponovo na mukama!

Ivan je u Tajnoj sobi gde komentariše situaciju koja se dogodila javljanjem Jovanine majke gde je ona svojoj ćerki kroz šifru poručila nešto za Ivana.

Jovana je jako dobro shvatila na šta joj majka misli a Ivan se našao u rebusu na šat se aludiralao. Pošto su on i Jovana jako bliski prokomentarisao je da ta šifra može biti vezana za njeno dete ali i za njega. 

- Šta ta šifra znači nisam siguran šta znači, mada kada sam je pogledao kontam da se vezivala nešto za čerku. Mada me ne brine ako joj je majka skretala pažnju da se ne vezuje samnom, mada mislim da to nju neće da dotiče toliko. Emocije ne mogu da se savladaju, ako majka može da utiče na nju i ako ona to sprovede u delo ja na to ne mogu da utičem- rekao je Ivan

Jovana je takoše došla u Tajnu sobu i objasnila o kakvoj šifri se radi da joj ne bi skinuli od honorara 300 evra. Tako da je otkrila tajnu šifru koju godinama koristi sa majkom a vezana je za muškarce. 

- To znači da sam ja stalno u životu birala muškarce po istom šablonu i taj šablon smo mi nazvale G6 i to se odnosilo na muškarce koji su bili loši nisu bili za mene. Meni je majka jako bitno i njeno mišljenje mi je jako bitno ali sam ponovo radila onako kako sam ja htela i posle jedem ta g**** sama koja sam izasrala. Ja ne znam da li ću ikada biti sa Ivanom, ne znam šta nosi dan šta nosi noć. Meni je u ovoj teškoj situaciji kada sam odvojena od deteta mislim da mi je on na neki način potreban sad- rekla je Jovana

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost