Izvor:
14.01.2018 u 08:41
0

DRAMA: Naida besna na Izabelu Aljoski, a evo šta je Gasttozzu prenela Požgajeva žena!

Ivana Požgaj ušla je u vilu "Parova" kako bi proslavila Srpsku Novu godinu sa svojim suprugom Aleksandrom.

Osim što je bila uz svoju ljubav, ona je savetovala i njihovog zajedničkog prijatelja Nenada Marinkovića Gasttozza kako da se ponaša ako želi kraj sebe da zadrži partnerku Naidu Gadžo.

Požgajeva supruga prenela je Marinkoviću da Naidi nije bilo svejedno zbog situacijom koja se dogodila sa Izabelom Aljoski u spavaćoj sobi.

– Nemoj da dozvoliš da ti više upada u krevet. Ona jeste bila ljuta, ali ne zbog tebe, već zbog nje, jer je shvatila da tako može da te iskoristi kada si u pripitom stanju. Saslušaj me. Isto kao što ja ne želim da Požgaja grli Nina takon ni ona neće da teve Izabela grli. Šta će mi to? Ako sam ja kući sama, ne moram da gledam njega kako grli drugu – rekla je iskreno Ivana, a Gasttozz ju je molio da mu pomogne i ne dozvoli da ga Naida ostavi.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter