Izvor:
18.01.2018 u 04:17
0

IVONA RASKRINKALA MIRELU: Igra na kartu seksa i žrtve!

Bivša učesnica rijaliti šoua "Parovi" Ivona došla je večeras da raskrinka Mirelu jer je kako kaže ova kontradiktorna.

Mirela kako je ušla u ovu sezonu Parova vrti drugu priču i pravi od svojih seks skandala smišljene priče da se oni uopšte nisu ni dogodili.

Sa Milijem je imala seks aferu, optužila ga za silovanje posle bila sa njim u vezi pričala da ga voli a sada priča drugačije kako je to sve bila igra.

Meni u pozivu si rekla kako se plašiš da dođeš u zemlju Srbiju i kako protiv Milija imaš hiljadu i jednu tužbu. Izjavljivala si kako voliš tog čoveka. Sada si potpuno kontradiktorna. Napadaš ljude tu, jedino što možeš da vređaš ljude sram te bilo. Nemoj da napadaš jake ljude zato što znamo da ti je to taktika. Seks nisi imala samo u Parovima već i u drugim rijalitijima. Odjednom si sada ušla u Parove i pričaš neku drugu priču, glumica si top. Ne možeš da pričaš da te je neko silovao jer si imali seks i u drigim šouima. Zašto si onda pričala da ga voliš, ja njega ne branim došla sam ovde kao bivši učesnik– rekla je Ivona

Finali su čudo, ja sam rijaliti igrač i glumim sve. Ja sam ovde zbog para i to je to– rekla je Mirela

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter