Izvor:
21.01.2018 u 03:31
0

SKANDAL SE NASTAVLJA: Tihomir se ograsio i uputio poruku Dejanu i Joci!

U program emisije "Upoznajte Parove" javio se TIhomir Filipović kako bi izneo svoju verziju događaja o kome se priča ceo dan.

Dejan Dragojević i Joca Gambino tvrde da je Tihomir izmislio sve zbog medijska pažnje i da im je neverovatno to da je u jednom momentu loše, a u drugom već trenira i ispija kafe.

Tada se uključio i Tihomir i poručio Dejanu i Joci da ga nisu slomili:

– Momci, lepo izgledate. Gde ste bili ceo dan? Jeste li smišljali priču za večeras? Dao sam izjavu, sve će biti u Zemunskom SUP-u, a kasnije i u rukama mog advokata. Samo da vas pozdravim i da vam kažem da sam dobro, a vi pričajte laži – rekao je Tihomir, apotom se obratio Dejanu:

– Čestitaj rođendan svojoj sestri, pošto ona mene podržava – rekao je on, a David je odgovorio:

– Eto, čime se on bavi, nije tebi ništa, samo te je uhvatila promaja, čim se baviš ovim stvarima. Ja sam sa mojom sestrom u dobrim odnosima, a tebe neka je sramota – rekao je on, a Dalila je kratko dodala, "Lažovčino, loša priča za ulazak u rijaliti".

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter