Izvor:
23.01.2018 u 03:52
0

„LAŽOVČINO!“: Dalila osula paljbu po Bojanu i raskrinkala njegov plan za opstanak u rijalitiju!

Dalila Dragojević stala je na stranu svoje drugarice iz vile "Parova" Teodore Radoičić nakon što je objavljena poruka devojke Bojana Todorovskog.

Aleksandra je imala preke komentare za Teodoru i poručila Bojanu da mu oprašta seks s njom, jer je ona ta koja treba da zadovolji muškarce u vili.

Teodora je prećutala na ove komentare, ali zato nije Dalila, te je otvoreno rekla šta misli o Bojanu nakon svega.

– Bojan je sve isplanirao sa ovom devojkom. Dakle, ona ga je posavetovala da se "uhvati" za jednu devojku iz vile, ona će se javiti i praviti dramu i to mu je karta za opstanak u vili, tako da sve si slagao i nimalo nisi naivan – poručila je rijaliti zvezda, ali i Todorovski joj nije ostao dužan, te joj je poručio:

– Ti imaš komentar na sve – završio je Bojan.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter