Izvor:
18.07.2016 u 01:20
0

MACI SE ŽIVOT OKRENUO NAOPAČKE: Očekujem susret sa OCEM posle 25. godina, a u SEPTEMBRU spremam…

Maca

Iako je prošao samo jedan dan od kada se završio rijaliti program ,,Parovi'', Maca Diskrecija se već uveliko posvetila karijeri. Naime, samo za HappyTv.rs Maca priča kakvi su joj planovi za blisku budućnost.

Idem na časove pevanja, a od septembra krećem sa nastupima. Jako sam zadovoljna kako je moja pesma ,,Ljubav'' prihvaćena od publike, a uskoro mi izlazi i treća pesma u istom ritmu, balade od mene ne možete da očekujete.Pokazala sam da umem još mnogo toga a ne samo da se skidam. Posvetiću se teretani, jer sam se malo ugojila, telo ću dovesti do savršenstva – kaže Maca.

Na pitanje: Šta joj je bio najlepši trenutak dok je boravila u vili ,,Parova'', Maca otkriva ekskluzivnu informaciju.

Najbolji trenutak mi je bio kada sam čula da otac želi da me upozna, posle 25. godina. Sada ću se posvetiti tome, da što pre dođe do tog susreta. Inače moji najbliži mi zameraju što sam plakala, ali tako mi je došlo, ja sam uvek spontana- kaže Maca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter