Izvor:
13.02.2018 u 07:00
0

PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA REGION: Rasti ukrali automobil dok je bio kod Gasttozza! (foto)

U jednoj od najintrigantnijih emisija "Parograf" našao se pobednik četvrte i učesnik šeste sezone, Nenad Marinković Gasttozz.

Jedno od pitanja vezano je za poznatog repera:

– Da li je istina da Rasti duguješ pare?

– Rasta je GL-a i kada sam bio u studiju da radimo duet, ja sam očaran tim autom i zamolio sam ga da mi pozajmi na dve nedelje da se vozikam gradom, jer on ima dva. Jednom prilikom sam ga parkirao na parkingu "Butika trojke" i na kamerama je zabeleženo da su ga za 7 sekundi tr momka ukrala – objasšnjava učesnik, koji dodaje da ovu priču ne zna ni Naida, ni negova porodica.

Po priči rijaliti pobednika, Rasta se nije naljuto ali mu je tražio 20.000 evra, s obzirom na to da je uvideo da Gasttozz nije kriv, a kupovna cena automobila je 40.000 evra.

Gasttozz je priznao da je u početku pokušao da zataška celu priču, ali je shvatio da se istina ne može sakriti. Samim tim je dodaje da pravi motiv ulaska u rijaliti nije kupovina stana, već praćanje novca poznatom reperu.

Poligraf je pokazao da je odgovor ISTINA!

Na kraju, takmičar je obajsnio da je odgovorio "NE" na poligrafu, i da je poligraf zbog toga prepoznao odogovor kao istinu i ovom prilikom se izvinio Rasti na šali.

Sve vesti iz večerašnje emisije čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter