Izvor:
18.02.2018 u 04:33
0

MILI LIJE SUZE ZBOG GASTTOZZA: Da ja imam oca kao on, uvek bi ga poslušao!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" ove subote na programu imaju emisiju "Favorit nedelje".

Tokom emisije se razgovara o bekstvu Nenada Marinkovića Gasttozza iz najpopularnije vile na Balkanu, i ugovoru koji on treba uskoro da potpiše.

Ugovor je stigao u najpopularniju vilu na Balkanu, a Gasttozz će za nekoliko minuta odlučiti da li definitivno napušta "Parove", ili će ipak u poslednjem trenutku promeniti mišljenje.

Njegova odluka da napusti "Parove" mnogo je pogodila Milutina Radosavljevića Milija, njegovog ljutog protivnika, koji je održao emotivan govor.

Plačem samo zbog Đure. Da ja imam ovakog oca i ovakvu podršku, uvek bi ga poslušao, i on treba da ga posluša. Treba da ostane i zbog fanova – rekao je jecajući Mili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter