Izvor:
18.02.2018 u 04:39
0

PRODUKCIJA SE OGLASILA: Zbog onoga što je saopštila Gasttozzu, on je odmah raskinuo sa Naidom javno!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" ove subote na programu imaju emisiju "Favorit nedelje".

Tokom emisije se razgovara o bekstvu Nenada Marinkovića Gasttozza iz najpopularnije vile na Balkanu, i ugovoru koji on treba uskoro da potpiše.

Ugovor je stigao u najpopularniju vilu na Balkanu, a Gasttozz će za nekoliko minuta odlučiti da li definitivno napušta "Parove", ili će ipak u poslednjem trenutku promeniti mišljenje.

On je poslat na glavna vrata, jer je tražio da mu se javi Naida i iznese svoje mišljenje, a onda se oglasila produkcija.

Nenade, tvoja devojka se javila produkciji, poručila ti je da ostaneš i da se boriš za glavnu nagradu – rekla je produkcija.

Gasttozz je na sve to rekao "svaka joj čast", i rekao da sada više nema kome da ide napolje.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs i saznajte šta će odlučiti Gasttozz.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter