Izvor:
20.02.2018 u 01:26
0

OD LJUBAVI JAČE: Izabela i Nikola od raskida, suza i ljubomore do najemotivnije romasne u rijalitiju! (foto)

Lakić i Izabela su u lošim odnosima već jedna vremenski period.

Izgleda da je ljubavi došao kraj i da oni više nisu u ljubavnoj romansi.

Kako je ona imala problem sa svojim ocem zbog veze sa Nikolom a on sa svojom majkom sa kojom se sukobio zarad ljubavi izgleda da ništa nije pomoglo.

Situacija je izuzetno napeta i kako se priča veza je pukla i zbog ljubomore koju Izabela ima jer nije mogla da trpi više njegov brižan odnos sa Brankom Okukom.

Ja ne želim da se od ovoga pravi cirkus i ne želim na ovu temu da dam bilo koji komentar. Da neko ne shvati pogrešno Nikola je sjajan momak ne samo prema meni već kao ličnost u životu nisam imala takvu pažnju. Za ovih šest meseci sa svojim ocem nisam imala nijedan poziv. Ja Nikolu volim on je uz mene 24h dnevno i taj odnos sa Brankom je drugarski, on mene voli najviše od svih ovde i možete da crknete– rekla je Izabela

Ona se tokom emisije i rasplakala jer se nije čula sa svojim tatom jako dugo i to je baš pogađa. Shvatila je tokom boravka u vili koliko ga zaista voli i koliko joj nedostaje. Nikola joj je i večeras bio velika podrška tako da je nakon njene izjave da ga voli pao poljubac koji je najavio ponovni početak ljuavi između ovo dvoje učesnika.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter