Izvor:
20.02.2018 u 18:44
0

PORED VELIKIH ŽIVOTNIH PROMAŠAJA: Ivanov najveći uspeh u životu je ONA!

Na jutarnjoj kafici priča se o izazovima i uspesima u životu.

Ivan Marinković je rekao šta smatra svojim najvećim uspehom a to je njegova ćerka Lena.

Obzirom da svi znaju da sa njom nije provodio vreme postavlja se i pitanje da li može da se smatra uspehom samo to što se vodi kao otac.

Kako je Miljana Kulić ostala u drugom stanju sa njim dok je bila u rijalitiju sve zanima kakav li će biti Ivan kada se ona porodi.

Moj najveći uspeh je što sam otac jedne divne ćerke. Niko od nas ne može da kaže ovde da je uspeo u životu. Vi nemate pojma šta je u mojoj glavi svi vi zajedno ovde. Ne želim da pričam kakav ću otac biti mom drugom detetu, sad svi očekujete da kažem da biću. Ja neću da pričam o tome dok se to ne desi– rekao je Ivana Marinković

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter