Izvor:
21.02.2018 u 04:25
0

GOJKO KNEŽEVIĆ, SVETSKI PRVAK, OTKRIO U „ISPOVESTIMA“ KAKO SE PRIPREMA ZA VELIKE BORBE: Najteže mi pada što moram da gladujem pred meč!

Naš večerašnji gost Gojko Knežević, inače svetski prvak u Evropi i svetu u boksu, večeras je u "Ispovestima", podelio sa nama kako se priprema za predstojeće mečeve:

– Skidam kilažu, za jednu borbu skidam oko 10 kg, to mi najteže i pada, što moram da gladujem pred meč. Kada je u putanju neki ritual pred meč, gledam da meditiram, gledam da ne budem agresivan, skupljam snagu, a tek kad dođem u dvoranu, počunjem da razmišljam o borbi. – izjavio je Gojko.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter