Izvor:
20.03.2018 u 01:11
0

MUK U VILI: Javio se Kristijan Golubović i otkrio sve o Čedi koji tvrdi da mu je kum!

Učesnik rijalitija "Parovi" Čeda, poznat je i kao kum Kristijana Golubovića.

Tom prilikom i Golubović je poslao audio snimak produkciji, koji je pušten učesnicima rijalitija.

– On je čovek sa periferije grada, koji mi se putem Fejsbuk mreže javio kao fan. Ja sam njemu idol bla-bla-bla. Zna se kako je pričao, o-kej. Nakon izvesnog vremena su smo se upoznali i zatražio od mene da ga primim u svoje obezbeđenja. Vrlo brzo sam procenio da Čeda nije za prvi prsten obezbeđenja, već za lakše poslove u tom sistemu. Čeda nije uličar, borbenjak ili pucač, on je porodičan i veoma tih čovek. Stavio sam ga da vozi, nadgleda kamere i obavlja svakodnevne nabavke namirnica. Upoznao sam i njegovu porodicu i uverio sam da su fini i normalni ljudi. Znam da je i ranije radio posao koji je radio i kod mene, da je brinuo o bezbednosti javnih ličnosti, što je bio razlog više da ga zaposlim. Po mom odlasku u zatvor, čuo sam da je nastavio sa tim poslom, isto sa drugim javnim ličnostima. Lično tvrdim da on nije rijaliti, jer nije elokventan, niti komunikativan, već povučen i fin čovek. Za rijaliti su drugačiji tipovi ljudi, bili oni dobri ili loši. To što se javljaju razni poput tog Akija nije u redu, jer Čeda na taj vid komunikacije nije navikao – rekao je Kristijan o Čedi.

Čeda je dao sledeći komentar:

– Nema veze, bio sam potrčko i ne stidim se. On je moj prijatelj i ja ga branim uvek – rekao je Čeda.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter