Izvor:
21.03.2018 u 03:16
0

NJENA PRIČA RASPLAKAĆE CELU SRBIJU: Dušanka otkriva kako je izgubila posao, zdravlje i budućnost!

Učesnici šeste sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi" i ovog utorka na programu imaju "Ispovesti".

Večerašnja gošća u najpopularnijoj vili na Balkanu je Dušanka Mirjanić.

Ona će ispričati takmičarima i svim gledaocima kako je izgubila zdravlje, posao i budućnost.

Dušanka nije okolišala, nego je odmah počela da priča o danu kada je osetila prve bolove i šta joj se tada sve izdešavalo.

Čistila sam u banci. Tokom smene mi je pozlilo ali mi je šefica rekla samo da se umijem i nastavim raditi. Imala sam nesnosne bolove u stomaku, pa sam rekla šefici da ne mogu više i da odmah pozove hitnu. U hitnoj su me odvezli odmah na ultrazvuk, gde su videli samo tečnost u stomaku, pa su pomislili da mi je puklo slepo crevo. Odmah nakon toga sam bila operisana, jer je pukla cista na jajniku, nisu znali šta je ali su posumnjali na tumor. Posle 10 dana se utvrdilo da je maligni karcinom. On je bio samo na jajnicima. Nakon toga sam imala drugu operaciju, gde mi je izvađen i drugi jajnik. 5.og aprila čekam kontrolu na kojoj će se videti da li sam uspešno izlečena – rekla je Dušanka i na samom startu dirnula sve.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter