Izvor:
21.03.2018 u 03:46
0

SVE JE IZDRŽALA, ALI OVO NIJE MOGLA: Dušanka otkrila da je saznanje da će ostati bez kose pogodilo više nego kada je saznala da boluje od tumora!

Učesnici šeste sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi" i ovog utorka na programu imaju "Ispovesti".

Večerašnja gošća u najpopularnijoj vili na Balkanu je Dušanka Mirjanić.

Ona je rekla da je saznanje da će izgubiti kosu pogodilo više nego to što boluje od tumora.

Druga operacija, jajnici, materica, trbušna maramica, sve je izvađeno. Doktor je rekao da se nada da je sada sve 99% u redu.Odmah sam dobila i šest hemoterapija. Primanje hemoterapije izgleda isto kao i infuzija. Ja sam je dobro podnela, nisam imala ni mučnenine. Tek treći dan su me zabolele vene, jer je otrov u njima. Nakon toga mi je doktorica savetovala da se ošišam jer ću gubiti kosu. U petak, pred drugu terapiju, povukla sam rukama kosu, i nakupila punu šaku. Ujutru kad sam se probudila, još veći grumen kose mi je bio u ruci. Tada sam počela da plačem i otišla kod frizerke da se ošišam. To mi je bilo gore nego kad sam saznala da bolujem od tumora – rekla je Dušanka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter