Izvor:
21.03.2018 u 05:27
0

MARIJA OTKRILA SVE O VEZI SA BIVŠIM SUPRUGOM: Moja mama i njegovi roditelji su bili protiv naše veze, ali sam ja sa 17 godina ostala trudna, i udala se za njega!

Učesnici šeste sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi" i ovog utorka na programu imaju "Ispovesti".

Nakon gošće Dušanke koja boluje od tumora, na red je došla i učesnica Marija Malivuk, koja je ispričala sve o vezi sa svojim bivšim suprugom.

Počela sam da se zabavljam sa šmekerom u koga sam se zaljubila na prvi pogled. On se zaljubio u mene kada sam se vratila sa mora. Moja mama je smatrala da ja ne treba da budem sa njim zbog njegovog oca. On me verio na njegovom ispraćaju u vojsku, tada sam imala 17 godina. Za vreme služenja njegovog vojnog roka, svaki dan sam mu slala po jedno pismo. U 18. godini sam se udala za njega, ali sam pre toga shvatila da sam trudnu, a to se desilo na njegovoj zakletvi. Ja sam se nakon tog saznanja preselila kod njega kući i čekala tamo da odsluži vojsku, jer moja mama nije bila za našu vezu i da rodim njegovo dete. Dok sam živela kod njega, njegova majka je svakodnevno bila pijana, a otac je maltretirao. Dok je bio u vojsci, ja sam organizovala naše venčanje – otkrila je Marija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter