Izvor:
21.03.2018 u 07:09
0

MARIJA OTKRILA SVE O UDESU: Šest nedelja sam bila u komi, srce mi je stalo, jedna noga mi je kraća od druge!

Učesnici šeste sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi" i ovog utorka na programu imaju "Ispovesti".

Nakon gošće Dušanke koja boluje od tumora, na red je došla i učesnica Marija Malivuk, koja je ispričala kako je došlo do udesa i šta se dešavalo posle.

Vraćala sam se kući sa svirke i udarila sam u banderu. Bila sam premorena. Posle šest nedelja sam se probudila u bolnici i videla moju mamu. Prvo što sam je pitala je kada izlazim. Ja sam imala otvoren prelom butne kosti, šest preloma karlice, ona mi je probila sve organe osim srca i bubrega. Imala sam tri operacije, unutrašnje krvarenje i sepsu. Stalo mi je i srce. Meni je jedna noga kraća od druge za tri centimetra – otkrila je Marija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter