Izvor:
21.03.2018 u 18:47
0

DALILU PREPLAVILE EMOCIJE: Nikada ne bih mogla da prihvatim da… (VIDEO)

Prilikom vanrednog izbacivanja Nina Prlja se našla na vratima zemunske vile, a njen dečko Mladen Vuletić strahovao je da bih i to moglo razdvojiti.

Suprug Dalile Dragojević zamislio je sebe u istoj situaciji, nakon čega su ga preplavile emocije.

– Ljubav je čudo, pogotovo ovde. Ne mogu da zamislim kako je Mladenu, ne mogu sebe ni da zamislim u toj situaciji, mislim da ne bih izdržao – rekao je Dejan na samu pomisao da bi mogao opet da bude razdvojen od svoje supruge.

Za sve to vreme, Dalila je slušala svog supruga putem lajv strima, te nije izdržala da mu se ne baci u zagrljaj:

– Ljubavi, rasplakao si me. Sad zamišljam tu situaciju, ja na vratim, a ti čekaš da vidiš da li ću da ispadnem.. Ne znam, ne bih to mogla da izdržim – rekla je Dalila i briznula u plač.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Sve vesti o "Parovima" čitajte na happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter