Izvor:
24.03.2018 u 01:19
0

NEPREDVIDIVO: Ivana Šašić se uključila kako bi komentarisala tužbu, a Zorica šokirala sve OVOM izjavom!

Pevačica Ivana Šašić uključila se u program kako bi komentarisala tužbu koji je njen suprug Bojan podneo protiv nje.

Ona je čest gost u emisiji "Upoznajte Parove" i upravo u okviru emisija vezano za najpopularniji rijaliti na Balkanu, njen suprug i Zorica su razmenili teške reči.

Šašićeva se ovim putem oglasila i rekla, ne samo šta zna za ovaj slučaj, već i u vezi Zoričine prošlosti.

– Bojan jeste tužio Zoricu i oni će to rešiti na sudu, a mene molim vas da ne mešate u te stvari. Ja nikoga nisam prozivala kada sam gostovala, a Zorice, moj suprug i ja poznajemo Albina već pet godina. I ja sam mogla mnogo toga da kažem, a ništa nisam rekla – rekla je Zorica, a Zorica Dukić joj je odgovorila:

– Pozdrav za Ivanu Šašić, hvala što čuvaš tajnu o moja tri deteta koja imam sa Albinom i evo molim moje fanove da podele sve njene pesme na Fejsbuku – rekla je ona kroz smeh.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter