Izvor:
22.05.2018 u 02:31
0

ZBOG OGROMNOG INTERESOVANJA: Večeras najzanimljiviji detalji Mladenove i Ninine svadbe!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Mladen i Nina Vuletić, venčali su se juče i priredili do sada neviđeno venčanje na ovim prostorima.

Naime, njihova svadba je pomerila sve granice, gledanost je oborila sve rekorde, a ono što su njih dvoje radili tokom svadbe, nije ostavilo nikoga ravnodušnim.

Bilo je tokom dana mnogo svađe, teških reči, optužbi, vilom je vladala prava drama u jednim trenucima, niko nije znao šta se dešava, Nina je u prvom trenutku i odbila da se uda za Mladena, ali je na kraju sve završeno onako kako je i trebalo, pa su njih dvoje od sinoć i zvanično u braku.

Zbog vašeg ogromnog interesovanja i na vaš zahtev, večeras od 23h, možete gledati sve najzanimljivije detalje sa svadbe Mladena i Nine.

Zato, ostanite uz Happy televiziju, i ne propustite da pogledate kako je prošao jučerašnji dan, koji se ne zaboravlja, i koji je pomerio sve granice.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter