Izvor:
22.05.2018 u 05:40
0

MLADEN I NINA UŽIVAJU: Sa osmehom prate najzanimljivije detalje njihove svadbe!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Mladen i Nina Vuletić, venčali su se juče.

Oni su sudbonosno "da" izgovorili pred mnogobrojnom rodbinom, prijateljima, učesnicima i gledaocima.

Njihova svadba je glavna tema u regionu, oborila je sve rekorde gledanosti, pa zbog velikog interesovanja koje vlada i danas, imate priliku da gledate sve najzanimljivije detalje sa te svadbe.

Njih dvoje su imali velikih poteškoća u razumevanju tokom svadbe, došlo je i do nekoliko svađa između njih, Nina prvo nije želela da se uda pa se na kraju predomislila i pristala, pred matičarem je prvi put rekla "ne" da bi nakon Mladenovog izvinjenja ipak promenila odluku.

Oni sve to gledaju večeras na plazmi, i ono što se može primetiti je da su i pored svega toga veoma srećni i zadovoljni što su se ipak venčali, a u svim detaljima svadbe uživaju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter