Izvor:
22.05.2018 u 20:16
0

GASTTOZZ ISPROZIVAO TEODORU, SVI UČESNICI STALI NA NJEGOVU STRANU: Ona je mnogo dobar čovek, uspela je Miliju da oprosti grozne uvrede, svaka joj čast!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" danas biraju najsvadljivijeg takmičara u najpopularnijoj vili na Balkanu.

Tokom emisije, Teodora Radoičić je ustala i rekla da se pomirila sa Milutinom Radosavljevićem Milijem juče, ali da mu daje glas zbog svih napada do tog trenutka.

To je bio znak za Nenada Marinkovića Gasttozza, koji nije mogao da odoli a da ne isproziva svoju bivšu drugaricu i devojku.

Teodora je mnogo dobar čovek. Svaka joj čast. Ona je uspela da oprosti Miliju sve grozne uvrede koje joj je uputio. Ja nemam reči – rekao je Gasttozz.

Na veliko iznenađenje, svi učesnici su stali na Gasttozzovu stranu, i rekli Teodori da nije normalna kada je uspela da mu oprosti to što je pristala da se pomiri sa Milijem a on joj je oterao sa svadbe najboljeg druga.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter