Izvor:
23.05.2018 u 04:29
0

A NEKAD SU BILE U LJUBAVI: Zorica i Nina ucenjuju jedna drugu pričama iz prošlosti! (foto)

Iako su u šestu sezonu rijaliti programa "Parovi" ušle u ljubavi, Nina Prlja i Zorica Dukić izgleda da su zahladnile odnose.

Naime, učesnice u spoljnom svetu delile jedan period života zajetno, te tako znaju mnogo jedna o drugoj.

Upravo jedna informacija o Nini Prlji, uzrokovalo je veliku nervozu kod Mladena, zbog čega je tokom venčanja sa Ninom Prljom pravio probleme:

– Ona je toliko stvari rekla o meni Gasttozzu, što je preneo Mladenu da ja nemam reči. O nekim porukama, da sam spavala sa ljudima za novac… Stvarno nemam reči. ako ćemo tako, imam i ja mnoge informacije o njoj… – rekla je Nina, a Zorica je dodala:

– Znam mnoge stvari koje nisu za javost, vezane su za zatvor i naše bivše momke, koje mi ne padaju na pemet da kažem… A stojim iza priče o porukama, to sam prenela Gasttozzu – objasnila je Dukićeva.

Sve vesti o "Parovima" čitajte na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter