Izvor:
18.08.2016 u 00:34
0

PREKO GLAVE JOJ: Ivana Sirena odgovorila na PROZIVKE Jelene Krunić!

Estradna umetnica Ivana Ilić poznatija kao Ivana Sirena gost je večerašnje emisije "Upoznajte Parove", a samo za happytv.rs objasnila je zašto je u konfliktu sa Jelenom Krunić, go go igračicom.

Zaista mi je te teme preko glave, juče sam odbila gostovanje u emisiji zbog nje, nisam skandalozna osoba, ona je ljubomorna, zavidna, zla osoba, jako problematična. Ne želim da govorim o njoj, ne prozivam je, ne želim da neko preko mog imena pravi reklamu. Mi se čak i ne poznajemo, srele smo se nekad u gradu, a znamo se na Fejsbuku – rekla je Ivana.

Ona je gostovala u "Golom životu" Milomira Marića, pa je otkrila da li bi ušla u neki rijaliti program.

Nikada ne bih ušla u rijaliti, imala sam ponude, ali ne vidim sebe u rijaliti programu. Nisam skandalozna osoba, ne želim da gradim ime preko rijalitija, to mi je malo ispod nivoa. Ne želim da budem pod nadzorom kamera 24 časa. Inače, od učesnika znam Gasttozza, čak sam i trebala da nastupam sa njim, zasluženo je pobedio u prvoj sezoni i to je to. Super je lik, interesantan, dominirao je tamo, bio mi je favorit – istakla je ona.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter