Izvor:
03.05.2016 u 20:01
0

TRAKE SU U TRENDU: Madonina haljina najzapaženija na Meta Gala balu (FOTO)

Madona se nikada nije plašila da nosi provokativne kombinacije na crvenom tepihu. Tako se i na ovogodišnjem Met Gala balu pojavila u potpuno neobičnoj Živenši kreaciji od crne čipke.

Iako se na prvi pogled pretpostavljalo da je kreatoru gotika poslužila kao inspiracija za haljinu, kasnije se ispostavilo da su mu ustvari inspiracija bile praktične stvari. To su trake koje obično vidite da nose sportisti a zovu se – kineziološke terapeutske trake.

Na društvenoj mreži povela se prava debata o tome da li je slavna pevačica obukla donji veš ispod ove haljine. Prosudite sami:

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Givenchy/ Madonna
Foto: Instagram/Madonna

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter