Izvor:
04.05.2016 u 00:41
0

KO UPRAVLJA SVETOM: Poznate dame u posebnoj ulozi (FOTO)

Popularni časopis "Working Mother" ekskluzivno otkriva spisak 50 najmoćnijih mama na svetu za ovu godinu.

Povod je Dan majki koji se ove godine obeležavao 2. maja. Na spisku se nalaze i neke od naših omiljenih poznatih dama poput Bijonse i Adel.

Dobitnica Gremija, vlasnica američkih pet singlova koji su se našli na vrhu američke top liste "Bilbord hot 100", promoterka svetskih marki poput Pepsija, Loreala, Armanija, kraljica Bi je u časopisu opisana kao čudo prirode koje niko i ništa ne može da zaustavi. Bijonse svaki put postavi sebi novi cilj koji obavezno ispuni i tako nastavlja dalje.

Vrhunsko muzički obrazovana, vlasnica najprodavanijeg albuma 2015. godine, apsolutna pobednica dodele nagrada Gremi 2012. godine je Adel. Vrlo skromna uprkos svemu što je postigla. U nedavnom intervjuu za magazin Vog, Adel je rekla da je njen sin najviše ispunjava u životu.

Anđelo me čini ponosnom na sebe. Kada sam postala majka, osećala sam se kao da sam zaista počela da živim. Sada imam cilj, što ranije nije bio slučaj – iskrena je Adel.

Na spisku uspešnih majki, nalaze se mnoge poznate ličnosti među kojima su i Džesika Alba, Keri Vošington, Viola Dejvis, Melisa Mekarti i Riz Viderspun.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay, Twitter/ VanityFair/inilahdotcom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter