Izvor:
18.09.2018 u 10:42
0

TONI CETINSKI: Ova pesma najbolje opisuje sve što osećam prema Dubravki!(FOTO, VIDEO)

Dočekali smo je! Pet meseci nakon što je izašao poslednji Tonijev singl ‘General bez činova’, stigla je nova pesma. ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’ nova balada, baš u onom stilu koji se od Tonija može očekivati i kakvog ga svi vole.

Toni je upravo proslavio godišnjicu braka sa svojom suprugom Dubravkom kojoj uvek želi na specifičan način da pokaže koliko je ona posebna i jedinstvena žena,a ovoga puta joj je poklonio pesmu.

-Miroslav Rus u svakom trenutku zna kroz što prolazim i kroz što sam prolazio ranije, a ovom pesmom je na najbolji način opisao što osećam prema svojoj supruzi. Hvala mu za najbolji mogući poklon kojeg smo supruga i ja mogli zamisliti za petogodišnjicu braka”, rekao je Toni Cetinski.

Glavna uloga u spotu pored glumice Ana pripala je našem Beograđaninu Marku Maksimoviću

Izvor: Happytv.rs
Foto: by paolo gentilini, YouTube/Toni Cetinski Official YT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter