Izvor:
21.09.2018 u 13:30
0

RADOST I VESELJE U PORODICI ROKVIĆ: Stiže još jedan muški potomak! (VIDEO)

Supruga Nikole Rokvića Bojana Barović nedavno je uradila analize u jednoj novosadskoj klinici, a uz pomoć savremenog testa, saznala je da će roditi sina.

Ova lepa vest oduševila je roditelje, kao i njihovu ćerku Leonu. S druge strane, deda Marinko Rokvić danima je bio nestrpljiv da sazna pol, pa je odbrojavao dane do gotovih rezultata. Kako bi atmosfera bila totalno upotpunjena, Nikola i Bojana osmislili su originalan način kako da Marinku i ćerki saopšte vest. Naime, stariji Rokvić držao je crni balon u ruci, da bi ga potom manekenka probušila oštrim predmetom, nakon čega su izašli brojni plavi balončići. Pored srdačnih čestitki, zagrljaja i poljubac, došlo je i do suza radosnica. Svaka čast, neka je sa srećom!

Danas smo na divan način uz pomoć naših prijatelja otkrili pol našeg deteta! Radujemo se što će Leni dobiti – objavio je Nikola u opisu snimka na Instagramu.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter