Izvor:
21.10.2018 u 20:12
0

SPEKTAKL KAKAV BEOGRAD JOŠ NIJE VIDEO: Drugi dan koncerta Lepe Brene, nema mesta ni za šibicu! (FOTO)

Kad je Lepa Brena najavila da sprema do sada neviđeni spektakl za dva koncerta u Beogradu, 20. i 21. oktobra, nije se šalila! I druge večeri Štark arena bila je dupke puna.

Fanovi i brojni poznati okupljali su se sa ogromnom željom da je ugledaju, te da započne uživanje u njenim hitovima. Pre nego što je započela ovaj dvodnevni šou, pevačica se povukla na tajnu lokaciju pa direktno odatle napravila pravi bum na sceni samim pojavljivanjem. Naime, najveća balkanska zvezda pred publiku spustila se u zvezdi sa plafona.

U Areni kažu da ovakvu produkciju i ovakvu binu nisu videli još od koncerta Bjonse! A detalji koje smo uspeli da saznamo su da je dužina piste 22 metra i da koncert ima čak 2 bine. Takođe, Brenu je veoma obradovao i specijalni poklon od supruga Bobe Živojinovića – unikatni mikrofon čija je vrednost čak 30.000 evra.

Kurir.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter