Izvor:
23.10.2018 u 06:30
0

MAJA BEROVIĆ ISKRENO O PRINOVI: Nisam još spremna za bebu!

Popularna pevačica Maja Berović održala je konferenciju za medije povodom koncerta koji će održati u Štark areni 2. novembra i tom prilikom istakla koliko je srećna što je ostvarila svoje snove. Društvo joj je pravio i suprug Alen, kao i saradnici.

– Pa, bila je očekivana Arena, moram priznati. Sve ove godine sam radila, pa sam sve to prizivala. Šta da kažem, jako sam srećna zbog toga, to je velika stvar za mene, kao što je za svakog umetnika – istakla je pevačica.

Maja je bila raspoložena da porazgovara sa nama, a mi vam prenosimo intervju sa jednom od najpopularnijih pevačica na našoj estradi. Za Kurir je otkrila da li će se uskoro ostvariti kao majka, ali i šta sprema publici nakon koncerta.

Kako se osećaš pred veliki spektakl koji spremaš publici?

Osećam se sjajno, uzbuđeno i evo imamo nekih 10 dana do koncerta, primiče se polako i jedva čekam. Sve je spremno.

Hoće li biti nekih iznenađenja, neki gosti koji će s tobom deliti binu?

Hoće, biće iznenađenja. Biće i gosti, to će biti moji prijatelji iz Sarajeva Džala i Buba, kao i Stefan Dimitrijević Leon.

Pre nekoliko godina, kada si počinjala karijeru, bila si u nekom drugačijem žanru, sada si promenila fazon. Šta te je navelo da postaneš Maja kakvu svi danas znamo?

Mislim da se čovek iz godine u godinu menja, prosto vreme vas tera da se menjate. Ja sam neko ko je od samog početka želeo da se menja i menjala sam se. Radila sam dosta na sebi i mislim da je to sasvim prirodno. Navela me je želja da budem najbolja koliko je to u mojoj moći.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter