Izvor:
23.10.2018 u 11:53
0

BIVŠA ŽENA DOŠLA U KBC ZEMUN: Ana Sević moli lekare da ga spasu, ćerkica ne zna za nesreću! (foto)

Pevač Darko Lazić doživeo je jutros tešku saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, nakon čega ga je Hitna pomoć prevezla u KBC Zemun.

Tamo su se odmah okupili članovi njegove porodice, otac Milan, brat Dragan, kao i devojka Marina Gagić.

Ispred bolnice su i Darkovi prijatelji, bivši zadrugari Dean Stejin i Miljan Vračević.

Miljan je rekao da je Ana Sević, pevačeva bivša supruga, u bolnici i na pitanje da li je trenutno sa Darkom Lazićem samo je kratko odgovorio "jeste".

Darko je teško povređen i bori se za život. Slomljena mu je butna kost, polomio je rebra, ali je vraćen sa operacije zbog toga što lekari nisu sigurni da li ima unutrašnje krvarenje.

Poslednja informacija jeste da mu je urađena traumatoza, nameštanje butne kosti i trenutno se nalazi na aparatima za disanje.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter